Ouderraad Campus Columbus

KOM IN ACTIE met Campus Columbus voor de Voedselbank Alkmaar eo

Kerst vieren doen we SAMEN.

Het is weer bijna kerstmis! Voor de meeste mensen een hele leuke en gezellige tijd, met lekker eten, vrienden en familie.

Voor veel gezinnen is deze tijd van het jaar helemaal geen tijd om zorgeloos te genieten. Zij proberen de feestdagen zonder al te veel honger door te komen.  Een flink contrast. Omdat we kerst graag samen vieren, heeft de Ouderraad een inzamelingsactie voor de voedselbank Alkmaar eo opgezet.

Help je ons mee om zo veel mogelijk op te halen?

Hoe meer we ophalen, hoe meer gezinnen we kunnen helpen. Gezinnen uit deze regio, die we samen kleine lichtpuntjes kunnen bezorgen. Want kerst vieren we SAMEN.

Jij kunt ons helpen door te doneren!

Doneren kan op 3 manieren:

  1. Er staan vanaf vandaag kratten in de aula van de Campus Columbus, hierin kun je boodschappen plaatsen. Welke boodschappen er nodig zijn, vind je op de boodschappenlijst. De OR zorgt ervoor dat de boodschappen bij de voedselbank Alkmaar terecht komen.
  2. Doneer een geldbedrag via onze donatiepagina: https://alkmaar.kominactievoordevoedselbank.nl/actie/campuscolumbus/donate. Dit geld gaat rechtstreeks naar de voedselbank. Er wordt bijgehouden hoeveel er met de Campus Columbus-actie opgehaald wordt zodat we gaan zien wat het resultaat is van onze inzet!
  3. Tijdens de kerstborrel kun je ook een contante donatie in de donatiepot doen! Ook is er een mogelijkheid om met een tikkie te doneren op de avond zelf.  Beide soorten donaties worden door de OR op de actiepagina gestort.

Wij hopen zo SAMEN een mooi bedrag op te halen, want we willen zo veel mogelijk gezinnen helpen. Je bent natuurlijk helemaal vrij om zelf te kiezen of je kunt doneren en hoeveel. 

Lastig om een bedrag te kiezen?

  • Voor € 6,50 help je 1 persoon met een krat vol etenswaar voor een week.
  • Voor ca. € 12,00 help je om 2 kratten te vullen en help je een klein gezin
  • Met € 17,50 help je een groot gezin van ongeveer 4 personen…

Laten we er SAMEN een mooie kerst van maken.

 

Namens de Ouderraad en Campus BEDANKT.

29/12/2022
09:39

Anoniem

Bekijk alle

Stichting Voedselbank Alkmaar bestaat sinds maart 2006 (KvK nr. 37124036) en draait volledig op een 65-tal vrijwilligers. Wij leveren steun door wekelijks zo'n 200 voedselpakken te verstrekken aan ruim 800 personen die dit hard nodig hebben. Het verzorgingsgebied waarvoor wij voedselpakketten samenstellen, omvat Groot Alkmaar (incl. Schermer en De Rijp/Graftdijk), Heerhugowaard, Heiloo, Limmen, Bergen, Egmond en Schoorl. Ook namens onze klanten zijn we u zeer dankbaar voor uw initiatief!